Knaus-Klub Danmark på juletur
                                      2021
________________________________________


Juleturen til Møgeltønder Camping 

Der var 7 vogne tilmeldt turen. Men da vi ankom torsdag , fik vi at vide i  receptionen, at et medlem + et tidligere medlem var mødt op. Det var Karina og  Kenneth, som havde overtaget Kenneth’s fars Knaus vogn, så dejligt at se dem igen.
 
Vi kørte lige en hurtig tur over grænsen og var tilbage inden de næste ankom. Der ankom yderligere 3 vogne torsdag, så vi var allerede en del, der spiste sammen  til aften.

Fredag ankom der 3 vogne, da et par, havde fået aflyst deres julefrokost også gerne  ville deltage .

Så vi blev i alt 18 personer til æbleskiver og gløgg i opholdsrummet.  Efter gløgg spillede vi pakkespil og det gik lystigt for sig . Da gaverne var vundet,  pakkede vi dem ud efter tur, så alle kunne se, hvad der var i dem. 

Lørdag havde vi aftalt, at vi skulle mødes i Tønder og spise frokost sammen, hvis det  kunne lade sig gøre. Vi gik først en tur i gågaden og så juleboderne på torvet . Der skulle selvfølgelig også  lige nydes et glas glühwein.

Kl.12 var vi så heldige, at få 2 borde på Kloster Caféen på torvet, hvor vi alle kunne  være og så var frokosten reddet. Derefter gik turen tilbage til campingpladsen.

Da vi skulle mødes i opholdsstuen til  kaffe og fejre Anton’s fødselsdag ( Ninna og Leif’s hund) der blev serveret en rigtig  dejlig rugbrødslagkage og klejner, så tak for det .

Kl. 19.00 mødtes vi igen til fællesspisning og hygge.

Søndag var det tid til at pakke sammen og begive os hjemad.

Vi fik sagt farvel og tak for en hyggelig tur og glædelig jul, samt godt nytår til alle.

Lilian & Erik 
Medlem nr 253