Generalforsamling og 20 års jubilæum i Vestbirk i Stor Bededagsferien 2015.


Vi ankom til Vestbirk Camping ved 12 tiden, og der var allerede 5 vogne opstillet. Finn anviste os en plads i række 2 uden strøm. Lidt senere kom ejeren af campingpladsen og fik trukket noget strøm og sat en strømboks op.

I løbet af dagen ankom de fleste af vogne, med undtagelse af Torben som dukkede op fredag morgen. 18 vogne var tilmeldt så det var et flot fremmøde.

Vi havde lånt grillhytten, og der blev fyret op, så der var dejligt varmt til eftermiddagskaffen og aftensmaden. Bageren (Louis) havde medbragt hvede og andre lækkerier, så om aftenen til kaffen var der varme hveder, lækre Sara Bernard kager og kransekage uhm, uhm….

Fredag kl. 10 mødtes vi til standerhejsning, hvor Lotte bød velkommen og orienterede om arrangementet her på Vestbirk Camping. Erik havde fødselsdag så der blev serveret Enkelt og Dr. Nielsen og vi sang fødselsdagssang.

Vi kørte en tur til Horsens og gik en tur i gågaden – billigt for alle forretninger var lukket på grund af bededagen. Andre kørte en tur ud til en gammel jernbanebro?, mens andre hyggede sig hjemme på pladsen.
1. maj  - Erik havde fødselsdag og gav lagkager
Fødselaren
Kl. 14 var der udsalg på Gaus tingene, som bestyrelsen har besluttet ikke at videreføre. Erik havde bestilt 4 lagkager hos ”campingmutter”, så til eftermiddagskaffen var der lagkage til alle i Grillhytten. Eftermiddagen gik med sludder blandt Knaus-vennerne, selv om vejret var meget omskiftende med sol og regn.
Kl. 18.30 mødtes dem der havde lyst til fællesspisning i Grillhytten, mens andre spiste hjemme. Anne Marie havde bagt drømmekage til aftenskaffen – tak for det gode initiativ. Det blev ikke sent fordi akustikken i Grillhytten var noget dårlig, så de fleste gik tidlig hjem i campingvognen for at hvile ud til næste dag.
Lørdag morgen vågnede vi op til fint vejr med solskin. De to mænd der stod for den helstegte pattegris var i fuld gang, da vi gik til generalforsamling kl.10 og efter generalforsamlingen blev der arrangeret langbord, og nogle kørte til loppemarked. Eftermiddagen gik med snak og hygge i det dejlige vejr.

Kl. 18 mødtes vi til 20 års jubilæumsfest og velkomstdrink og chips blev serveret på terrassen, og ”svinet” var også ved at være færdigt. Der blev serveret helstegt pattegris med diverse tilbehør, så der blev gået til den. Desserten var en konditorlagkage – grøn som skulle forestille en lejrplads med grantræer, telt og bålplads, og Louis havde bagt kransekagestykker til kaffen.

Aftenen gik med hygge, snak og sange - mange sange fra vores sangbog. Ligeledes havde Lilian arrangeret en sjov konkurrence.
Lørdag var det vejr til langbord

Der blev solgt lotteri for 50 kr. pr. vogn, og der var gevinster til alle. Ved midnatstid var folk trætte og gik til ro.

Søndag morgen var foreningen vært med rundstykker og herefter var det tid til standerstrygning, og der blev takket af for nogle dejlige dage blandt Knaus-vennerne for denne gang.

Helle og Jan

Friskbagte hveder til alle

Hygge med ild i grillen

Hygge i grillhytten

Standerhejsning

Tur til Gitterbroen

Der var blevet så flot ved broen

Broen afprøves

Så flot en natur

Den gamle jernbanebro

Så er der Gaus-udsalg

Så er vi klar til generalforsamling

Finn stopper efter 20 år

Hvad mon der er i pakken?

Den nye bestyrelse. Fra v. Anette, Jens, Lilian, Kenneth & Lotte

Så kom solen...

Så er vi klar til fest

Ventetid mens grisen bliver færdig

Så er der snart mad...

Så er der gris...

Josefine & Karoline danser

Der hygges i hjørnet

Der skrives et par liner på den fælles tekst

Fin kage hører der også til

Årets campist

Anette læser den fælles tekst op

Konkurrence

Søndag - rundstykker til alle

Standerstrygning og tak for denne gang