Boulé 2015 i Bogense

Den 21. – 23. august på Kyst Camping Bogense


 LINK TIL KYST CAMPING I BOGENSE 


Helle og Jan Rafn havde inviteret klubben til Nordfyn for at spille årets turnering i Boule på Kyst Camping Bogense. Det var sådan at vi havde fået grupperabat for de 12 enheder der var tilmeldt. Nogle af deltagerne synes at vejret var fra den absolutte bedste side, så man kunne lige så godt komme i godt tid. 


Torsdag middag var de 3 første vogne ankommet og inden kl. 15.00 var der ankommet 6 enheder. Det gav jo selvfølgelig anledning til at der var fællesspisning i det fri om aftenen. En rigtig hyggelig aften med snak og et enkelt glas eller to. Fredag formiddag kom der yderligere 5 enheder, men vi manglede en vogn, det var Karina og Kenneth, som var lidt uheldige på vej til Bogense, så de måtte forbi værkstedet for at kunne køre videre. Lyset til campingvognen virkede ikke.Da alle var kommet og havde fået vognene stillet op, kunne vi på programmet se at der var programlagt fællesspisning ved langbord kl. 18.00. Alle var positive og motiveret så det gik der ud af, enkelte glemte dog at vi skulle spille boulé om lørdagen. De kom lidt "tidligt" i seng!


Lørdag var der standerhejsning kl. 9.30, hvor der var hold opstilling, der blev trukket lod om hvem der skulle spille sammen ved turneringen. Formiddagen blev brugt til en bytur og enkelte skulle en tur til Ejby for at kikke på den nye Knaus Südwind Silverselection. Kl. 13.30 startede spillet og stemninger var i top. Der var tre baner i gang med tre hold på hver bane, alle mod alle. Mindst to kampe til hvert hold. Spillet var meget spændende som altid. Lilian var overdommer i spillet, så deltagerne ikke kunne påvirke resultatet. Men som altid var der lidt mulen fra de som ikke kom i finalen. Finalen blev spillet af tre hold som skulle spille mod hinanden over to gange og vinderen blev den som havde vundet begge kampe. Spillet krævede sine damer og mænd i de afgørende kampe.

  

Nr 3 blev Knud Ole Jensen og Kurt Villadsen, Nr. 2 blev Lene Behrenthz og Lars Harlou som vandt en flaske vin.  Året vindere (med håneret) blev efter en meget hård finalekamp, hvor de to hold længe lå meget tæt, afgjort og de vinderen blev Helle Rafn og Finn S. Christiansen. De fik 2 fl. vin hver.


Aftenen var henlagt til den nærliggende fiskerestaurant Fiskehuset, hvor der kunne bestilles en fiskemenu til 169 kr. med alt det du kunne spise, men man kunne også få andet. En meget festlig aften og som sluttede med en fiol spillende kunstner.Søndag morgen kl. 9.00 var klubben vært ved rundstykker og der var fælles morgenbord i det fri. Søndag formiddag gik med at pakke sammen, men der var lige en lille ting som Lars Harlou skulle have tjekket inden han kunne køre hjem til Skovby, dette vil  I opdage senere når vi møder Lene og Lars på et træf.
Der var to hold som blev til mandag morgen, og eftermiddagen gik med et besøg på Gyldensteen Strand, et nyt natur-reservat ved Ore Strand et område på 612 Ha. Området blev åbnet for ganske kort tid siden i august mdr. 2015. Et besøg værd hvis man er på disse kanter. Vejret begyndte at ændre sig i løbet af aftenen der kom vind og mandag morgen startede med regn da vi skulle afsted fra pladsen.

 PROJEKT GYLDENSTEEN STRAND 

Der var et par enkelte nye deltagere med i årets Bouléturnering, som synes at det havde været alletiders weekend, som man skulle deltage i næste år. For alle var det en stor fornøjelse at være på træf og vejret var også med, så alt var bare i top.


En stor tak til Helle og Jan for det gode arrangement på Fyn


Hilsen Finn S. Christiansen

Medl. Nr. 001